De ce sa folosim finisajul interior Silk Plaster?

In primul rand tapetul lichid Silk Plaster nu contine substante toxice volatile, este inodor, este antialergic, deci spatiile in care este aplicat acest finisaj sunt foarte sanatoase. In al doilea rand, acest finisaj este foarte durabil. Durata de viata depaseste 10-15 ani, iar in caz de deteriorare se poate repara foarte usor (vezi video Reparatii in cazul in care finisajul este distrus sau video Reparatii in cazul in care peretele este patat). In al treilea rand, tencuiala se fixeaza foarte bine pe perete si rezista foarte mult in timp. De asemenea, Silk Plaster este antistatic, praful este respins si nu va fi nevoie sa-l curatam.

In majoritatea cazurilor peretii sunt departe de a fi foarte drepti. Unul din avantajele foarte importante ale acestui finisaj interior este ca uniformizeaza suprafetele si umple golurile din zona de imbinare a peretilor, zona plintelor, a prizelor si intrerupatoarelor.

Datorita structurii microporoase Silk Plaster este moale la atingere, imbunatateste acustica si contribuie la izolarea termica si fonica a incaperii.

Un beneficiu categoric al Silk Plaster este ca  permite reparatii partiale ale suprafetelor afectate. Dupa ce efectuati reparatia nu se vor observa diferente de culoare intre portiunea proaspat reparata si restul peretelui.

Reparatii in cazul in care finisajul este distrus                          Reparatii in cazul in care peretele este patat