De ce Silk Plaster este un finisaj ecologic?

 

Silk Plaster are in componenta numai materiale naturale: fibre din matase, minerale decorative si adeziv pe baza de celuloza. Datorita acestor componente, tencuiala decorativa Silk Plaster este 100% ecologica. Testele facute au demonstrat ca aceasta tencuiala din matase nu are in compozitie compusi organici volatili(substante toxice), obtinand certificatul de emisii M1 din partea institutului RTS Helsinki Finlanda (vezi certificare). De asemenea, respecta pe deplin  schema AgBB a institutului UL-ECO Koln Germania si  a obtinut clasificarea A+ din partea Ministerului Ecologiei si Dezvoltarii Sustenabile din Franta (vezi certificare).

Silk Plaster indeplineste toate cerintele de securitate la incendiu si in caz de combustie nu degaja gaze toxice (vezi teste la foc).

Video Cum se comporta SP la foc

Tapetul lichid Silk Plaster este prietenos cu mediul, nu contine alergeni si este mult mai sigur decat orice vopsea anti alergica.

 Pentru dezvoltarea si producerea colectiilor Silk Plaster se acorda o atentie speciala calitatii materiilor prime. De aceea, toate componentele: fibre din matase, minerale decorative, adezivi sunt produse și furnizate în mod exclusiv pentru Silk Plaster.

Fiecare componenta Silk Plaster este supusa unui control calitativ suplimentar la capatul liniei de producție. Pentru a evita aparitia oricaror neconformitati, compania a dezvoltat un sistem de control calitativ multi-strat. Toate tencuielile decorative Silk Plaster sunt produse în conformitate cu standardele internaționale și sunt certificate de importante organizații internaționale.

http://silkplaster.eu/en/concept/