Metode de livrare

Pentru a beneficia de produsele comandate în cel mai scurt timp, silkplaster.ro îți expediază comenzile prin intermediul unei companii de curierat rapid de top din România-Nemo Express. Livrarea este gratuită dacă valoarea comenzii silkplaster.ro depășește 200 lei.

a.Pentru localitățile care se află în aria de acoperire a curierului, tariful perceput pentru transport  este de 18 lei. 

Localitățile aflate în aria de acoperire a Nemo Express poate fi consultată AICI (http://www.nemoexpres.ro/images/MaterialePresa/Lista0Km.pdf).

b.Pentru localități care nu se află în aria de acoperire a curierului la prețul calculat anterior se adaugă 1 leu pe fiecare km adițional.

Exemplu de calcul pentru un colet care este livrat într-o localitate aflată la 30 km de prima localitate din aria de acoperire a curierului:

18 + 30 x 1 = 48 lei

 Verifică cheltuielile totale de transport, până în localitatea ta, cu un reprezentant silkplaster.ro la telefon +40 741 169779, sau pe e-mail la adresa contact@silkplaster.ro.

c. În municipiul Iași transportul este gratuit.

Termene de livrare

Pentru produsele aflate pe stoc, termenul de livrare este de 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii.

Pentru produsele care nu se află pe stoc în momentul comenzii, termenul de livrare este 7 – 10 zile calendaristice de la confirmarea comenzii.