Ultimul trend în amenajări: tapetul lichid

Postat de: Cristi Tenea Comentarii: 0 Vizualizari: 829

Tendințele în materie de amenajări interioare se schimbă de la an la an, iar în ultimul timp tapetul lichid s-a dovedit a fi o alternativă inedită a tapetului clasic. Produs în Rusia, la cele mai înalte standarde, acest tapet se remarcă în special datorită compoziției naturale, ușurinței cu care se aplică, durabilității și versatilității. Avantajele  sale sunt remarcabile.


De ce tapet?


Pentru că se aplică pe pereți, la fel ca cel clasic, însă îl depășește pe acesta prin funcționalitate, mod de aplicare și durabilitate. Spre deosebire de tapetul clasic, Silk Plaster se poate repara foarte ușor și nu își schimbă aspectul în timp. În plus, se poate aplica și pe tavan și în anumite zone în care cel clasic nu poate fi utilizat: în jurul țevilor, arcade, stalpi, raportul calitate-preț fiind superior tapetului clasic.


De ce lichid?


Pentru că materialul care aplică pe perete se pregătește în prealabil cu apă. Practic, Silk Plaster este un amestec uscat de fibre de mătase și minerale, ambalat în saci de 1 kg. În funcție de colecție, pentru pregătirea materialului, este nevoie de o anumită cantitate de apă. Toate instrucțiile de pregătire a tapetului lichid le găsești aici.


De ce să alegi tapetul lichid?


În primul rând, este una dintre cele mai avantajoase tencuieli decorative, un produs revoluționar atât din punct de vedere al compoziției ecologice, cât și din prisma rezistenței și elasticității de care dă dovadă. Are o durată de viață de cel puțin 10 ani, iar în tot acest timp nu își schimbă aspectul și nu se uzează.


Dincolo de caracteristicile tehnice, tapetul Silk Plaster este plăcut la atingere și se integrează foarte bine în orice decor. În catalogul nostru găsești 14 colecții de tapet lichid, în nuanțe și texturi diferite, pe care le poți îmbina în cele mai creative moduri pentru a aduce un plus de personalitate oricărui  design.


Dacă lucrezi în amenajări și design interior, vrei să te aliniezi și tu ultimelor trenduri și să le oferi clienților tăi un produs de calitate, contactează-ne la numărul de telefon 0741 169 779 și află cum poți deveni partenerul nostru.

Cuvinte cheie tapetul lichid

Comentarii

Lasati un comentariu