Tapetul lichid: durabilitate și preț avantajos

Postat de: Cristi Tenea Comentarii: 0 Vizualizari: 463

În renovarea locuinței sau decorarea unei camere, raportul preț-calitate, dar și durabilitatea materialelor folosite influențează în cea mai mare măsură luarea unei decizii. Cu toții ne dorim să beneficiem de un produs bun și de durată la un preț avantajos. Tocmai prin acest lucru se diferențiază tapetul lichid Silk Plaster față de cel clasic!

Cu o experiență de peste 20 de ani, Silk Plaster produce tapet lichid de o calitate superioară, din materiale naturale, care nu au un efect negativ asupra sănătății. Grație calității materialelor și compoziției, tapetul lichid are o durată de viață mult mai mare comparativ cu cel clasic și o rezistență de până la 15 ani. În tot acest timp, nu se deteriorează și nu își modifică culoarea, iar în cazul unei reparări parțiale nu vor exista diferențe de nuanțe.

Mai mult decât atât, este singurul finisaj care permite repararea parțială a suprafeței deteriorate, ceea ce îl face ideal pentru camera copiilor, unde pereții sunt adesea supuși creativității celor mici. De asemenea, se comportă foarte bine atât la temperaturi ridicate, cât și la cele scăzute, acționând ca un izolator termic și fonic excelent.

În ceea ce privește prețul, este comparabil cu foto-tapetul, însă are o calitate superioară. Prețul mediu pentru acoperirea unui metru pătrat este cuprins între 30 și 40 de lei, un sac fiind suficient pentru a acoperi o suprafață de 3,5 mp.

Tapetul lichid Silk Plaster este un produs „DIY” (Do it yourself) astfel că se reduc considerabil costurile manoperei, nefiind nevoie de ajutorul unui specialist pentru aplicarea lui, spre deosebire de cel clasic. Se aplică foarte ușor, urmând câțiva pași și instrucțiuni simple, pe care le poți urmări aici .

Tapetul lichid este considerabil mai avantajos în comparație cu foto-tapetul și reprezintă soluția ideală de decorare a oricărei încăperi, fiind disponibil într-o gama variata de nuanțe și texturi. Descoperă catalogul aici și comandă online sau la numărul de telefon: 0741 169 779 tapetul preferat.

Cuvinte cheie tapetul lichid Silk

Comentarii

Lasati un comentariu