Tapet lichid pentru dormitoare cu personalitate

Postat de: Cristi Tenea Comentarii: 0 Vizualizari: 2804

Deși este un produs nou pe piața din România, tapetul lichid a câștigat popularitate la nivel mondial  și nu dezamăgește când vine vorba de amenajarea sau renovarea locuinței într-un stil original. Grație caracteristicilor sale uimitoare, de la compoziția ecologică la proprietățile termoizolante și versatilitate, acest finisaj se pretează oricărei încăperi și este o soluție excelentă pentru decorarea dormitorului, livingului, camerei copiilor și chiar pentru bucătărie și baie. 


Cu texturi delicate și plăcute la atingere, această tencuială naturală poate aduce un plus de originalitate casei tale. Este disponibil în zeci de modele și nuanțe, astfel că se completează foarte bine și cu celelalte finisaje interioare: mobilă, lemn sau alte tipuri de tencuieli decorative.

Tapet lichid pentru dormitor

Dormitorul este o adevărată oază de liniște, relaxare și odihnă, unde întregul decor trebuie să fie în armonie. O armonie ce atrage cu sine și provocarea de a găsi și de a îmbina culorile potrivite. În general, este indicat să alegi nuanțe deschise, care induc o stare de calm, dar nu spune „nu” nici petelor de culoare. Iar în cazul Silk Plaster, creativitatea nu are limite! Colecția Art Design, de exemplu, cuprinde 40 de nuanțe de tapet și tot atâtea opțiuni de decorare: de la tonuri deschise de albastru până la tonuri intense de roșu sau maro.

Fie că mizezi pe combinatii de tonuri de albastru sau pe combinatii de albastru cu gri sau nuanțe pastelate, tapetul lichid te ajută să obții efectul pe care ți-l dorești și să creezi un spațiu ideal pentru relaxare. Descoperă colecția aici și creează artă în dormitorul tău.Pe de altă parte, colecția East aduce laolaltă 10 nuanțe puternice, obținute prin îmbinarea mătăsii cu minerale de culoare galben, gri, alb sau maro. Colecția poate fi văzută aici
.Mai mult decât atât, cu ajutorul tapetului lichid poți crea diferite imagini și forme grafice astfel încât să îți personalizezi dormitorul așa cum îți dorești. Poți vedea mai multe exemple aici.

Cuvinte cheie Tapet lichid dormitoare

Comentarii

Lasati un comentariu