Reparare uşoară pentru tapetul tău Silk Plaster

Postat de: Cristi Tenea Comentarii: 0 Vizualizari: 327

Te-ai hotărât să schimbi piesele de mobilier prin casă, dar ai atins din greşeală tapetul tău lichid? Sau poate cel mic si-a incercat talentul de desenator pe perete? Acum nu e nicio tragedie. Poţi foarte uşor să repari zona afectată doar cu puţină apă. 

Nu trebuie decât să umezeşti zona cu apă şi să întinzi apoi cu o gletieră sau poţi să amesteci prepari o cantitate mica de Silk Plaster şi să aplici pe zona zgâriată. Nu aveți nevoie de o îndemânare specială sau de echipamente profesionale pentru a putea repara tapetul lichid. Este o operaţiune uşoară care te scuteşte de diferite improvizaţii pentru a ascunde tapetul lovit sau, mai rău, de cheltuieli suplimentare pentru a înlocui tapetul.  Doar cu puţină apă, tapetul tău lichid arată ca nou-nouţ!

Tapetul lichid, compus în principal din materiale naturale precum matasea,  te ajută să economisești, nemaifiind nevoie să achiziționezi materiale suplimentare  pentru gletuirea cu amestecuri uscate, atât atunci când este aplicat prima dată, cât şi atunci când mai intervin accidente şi trebuie reparat uşor.

În timp, orice casă poate suferi mici deteriorări sau mici fisuri care pot să apară fie după un cutremur sau alte evenimente de ordin termic sau fizic, toate acestea putând conduce şi la deteriorarea finisajelor interioare, fie ca vorbim de tapetul clasic sau vopsele.  Însă, Silk Plaster este un material elastic, astfel ca nu vom mai vedea niciodata crapaturi sau fisuri pe suprafata peretelui. 

În plus, dacă îţi doreşti ca acest tip de tapet să fie lavabil şi mai uşor de întreţinut, atunci nu trebuie decât să aplici un lac rezistent la apă peste el şi vei adăuga o notă de originalitate casei!

Ţine cont că este excelent atât pentru spaţiile mici, cât şi pentru încăperile ample, iar varietatea de modele şi culori existente îţi oferă posibilitatea de a alege exact tapetul care să avantajeze încăperea pe care o decorezi.  

Cuvinte cheie tapetul Silk

Comentarii

Lasati un comentariu