Economisește timp și bani cu Silk Plaster!

Postat de: Cristi Tenea Comentarii: 0 Vizualizari: 1141

Deși la prima vedere, prețurile Silk Plaster sunt la nivelul pieței, acest material revoluționar te ajută, de fapt, să faci economii substanțiale. În primul rând, Silk Plaster este un produs DIY (Do it yourself). Asta înseamnă că mâna de lucru este gratuită, din moment ce oricine poate să aplice tapetul lichid, doar cu o gletieră de plastic, după ce, în prealabil, este amestecat cu apă. Uscarea rapidă face din Silk Plaster un material cu atât mai potrivit pentru cei care preferă să lucreze cu propriile mâini, nefiind nevoie de foarte mult timp pentru a acoperi o cameră.


Întreținerea tapetului lichid Silk Plaster este, și ea, foarte facilă. Compoziția naturală, care include fibre de mătase, face praful să nu se lipească de pereții decorați cu tapet lichid, astfel că ștergerea sau spălarea nu sunt necesare. Datorită compoziției naturale, Silk Plaster își păstrează proprietățile ani la rând, arătând mereu ca nou. Chiar și dacă se zgârie, tapetul lichid este extrem de ușor de reparat sau chiar de înlocuit parțial. Prin același procedeu de amestec cu apă, se aplică tapet nou pe porțiunea afectată, iar aspectul nu are deloc de suferit, îmbinările fiind complet invizibile.


Tapetul lichid Silk Plaster face luxul accesibil. Alte materiale sunt pretențioase, greu de folosit și greu de întreținut, prețul nefiind nici el prea atractiv. În cazul Silk Plaster, economiile pe care le faci cu forța de muncă și cu întreținerea sunt vizibile, astfel că tapetul lichid este cea mai avantajoasă soluție pentru designul interior de lux. O încăpere decorată cu Silk Plaster emană rafinament, motiv pentru care acest material este recomandat de numeroși arhitecți, designeri interiori și meseriași deopotrivă. Calitatea sa este dovedită în timp și garantată de o compoziție 100% naturală.

Cuvinte cheie Silk Plaster

Comentarii

Lasati un comentariu